Caracteristici

- Soluţia este precedată – în prima pagină – de un set de ponturi (sub forma unor cuvinte cheie şi scurte referiri la aspectele teoretice şi procedurile pe care le angajează) care te ghida către rezolvarea independentă. Dacă acest ghidaj funcţionează, te poţi verifica urmărind soluţia detaliată din pagina următoare.
- Soluţia este încadrată în contextul teoretic adecvat.
- Soluţia este personalizată după nivelul tău şi după aspectele problematice pe care nu le-ai putut depăşi (dacă problema sau exerciţiul ne parvine împreună cu comentariile tale privind încercările de rezolvare).
- Conceptele matematice esenţiale şi proprietăţile acestora, angajate în soluţie, sunt reapelate şi explicate pe scurt.
- Fiecare pas procedural este explicat în ceea ce priveşte strategia de rezolvare, logica şi teoria matematică aplicată.
- Acolo unde este relevant, generalizări, exemple sau contraexemple sunt sugerate pentru o înţelegere conceptuală adecvată a contextelor teoretice şi aplicative ale problemei.
- Conţinutul pedagogic adăugat soluţiei formal-matematice este marcat în diverse culori, pentru cazul în care soluţia efectivă trebuie copiată.

O soluţie integral-explicativă este practic echivalentul unei sesiuni de meditaţie clasică, în ceea ce priveşte cunoaşterea dobândită.

Mai jos găsiţi câteva mostre de soluţii integral-explicative (click pe nivelul scolar corespunzator):

clasele 7 - 8 »       clasele 9 - 10 »       clasele 11 - 12 »

Cum funcţionează

Contactaţi-ne la adresa orders[at]philscience.org (subiect ‘comandă soluţie’), trimiţând exerciţiul/problema a cărei soluţie o doriţi explicată (scanată sau rescrisă), împreună cu următoarele informaţii: sursa problemei (manual sau auxiliar, clasa, ediţia şi editura, resursa web), locaţia problemei (capitol, subcapitol, pagină), vârsta şi clasa elevului, precum şi timpul în care aveţi nevoie de soluţie.
Vom reveni în câteva ore (de obicei 1-2 ore) cu confirmarea comenzii, timpul necesar editării şi preţul.
Soluţia este livrată via Google Drive (aveţi nevoie de un cont Google pentru a utiliza Drive; trimiteţi-ne adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat la Google Drive, pentru a vă da accesul la soluţiile problemelor dvs.).
Odată ce soluţia este livrată, dacă tot nu înţelegeţi părţi ale acesteia sau aveţi nevoie de clarificări suplimentare, stăm la dispoziţia dvs. 24 de ore pentru întrebări posibile.

Preţul serviciului depinde de complexitatea problemei şi/sau a soluţiei şi este în intervalul 10 – 30 lei per soluţie. Puteţi achita doar pentru soluţia comandată sau puteţi face un depozit cu orice sumă şi folosi balanţa oricând pentru comenzi viitoare.
Acest serviciu se execută exclusiv offline, inclusiv răspunsurile la întrebările dvs.

 

index »